Цена на гробно място – Погребение Варна, Погребална агенция Варна, Денонощна Траурна агенция Мемориал, топ цени!
 

Цена на гробно място

от

Цените на гробните места във Варна, за съжаление както всяко нещо поскъпват периодично. На фона на това, че цената на гроб е най-висока в цяла България, тенденцията с нарастващата цена продължава. Ето например последната промяна от 01.09.2022г. Цената за изкопаване на нов и стар гроб става 500лв. Към нея добавяме и скоро въведената такса строително право от 30лв, и директно отиваме на 530 лв. Ако не дай си Боже имаме починал от Ковид, добавяме още 50лв, и всичко става 580лв. Разбира се, сагата по плащанията продължава, и в момента в който трябва да изградим задължителния паметник, в рамките на първата година. Добавяме още 60лв , че ще слагаме такъв, и отделно цената на самия пачетник. Сметката за крайната цена може да си направи всеки сам.

Странното е, че 120 километра по на юг, в един град като Бургас например цена на гробно място е 200лв. Ние не знаем от къде може да идва тази разлика, нито къде отива, но нещата са такива каквито са. Цена за гробно място в Община Варна е толкова.

Разбира се това ценообразуване се отразява най вече на крайния клиент-опечалените и близките. На нас като траурта агенция, се пада нелеката задача да обясним на хората защо вече няма погребения по 700 и 800 лв като едно време. Но нека продължим с цените. Заветната дата 01.09.2022г ще стане известна с още едно поскъпване със скромните 550лв. И това е на гробниците на Централни гробища. Тяхната цена ще се промени от 3400лв на 3950лв. Отделно скача цената на избор на квартал, експресната услугата, и разбира се цената на урновите ниши. Общо взето цените на всичко скачат. На кремацията, на ковчезите, кръстовете, свещи, некролози и др.

Нова е само част от промяната на цената на гробните места.

Разбира се, една гъвкава траурна агенция, няма да вдигне цената и на своите услуги, напротив, ние от траурна агенция Варна Мемориал, ще продължим да сме на мнение, че всеки клиент има право на прозрачност на услугата и на най -добра цена. Да, това е за сметка на печалбата,но важния си остава клиента. Така, че не приемайте обяснението, че всичко поскъпва, за това вдигаме цените и ние. Стойте далеч от такива търговци. Една цена не е еквивалент на печалбата спрямо крайния потребител. Намаляването на марша разход, спрямо печалба е привилегия на тези , които мислят напред, и са готови да не спекулират със скока на цените на всичко около нас. Без значение дали ни касае пряко или не. Всъщност няма цена която да не се е вдигнала – горива, газ,метали, дърво,суровини и стоки от първа необходимост. Това е затворен цикъл, спирала без изход, и все някъде трябва да бъде прекъсната. За това търсете винаги правилната траурна агенция. При нужда, изисквайте разбивка на всяка цена и услуга. Доверете се на най-добрата и изгодна оферта.

Tel