Как да подберем правилната траурна агенция във Варна? – Погребение Варна, Погребална агенция Варна, Денонощна Траурна агенция Мемориал, топ цени!
 

Как да подберем правилната траурна агенция във Варна?

от

Траурните агенции са много. Както често обясняваме на хората, не се обаждайте на първата която ви попадне, или на тези които ви излизат спонсорирано най-отгоре в телефона. Това най-често са траурни агенции кошто разчитат, да направят поредния удар, и повече да не повторште услугата им. Не разчитайте и на оценката която Гугъл ви показва, базирана на отзивите на клиенти. Това е субективен критерии, който се създава в конкурентна среда. Има лоялни фирми, на които конкуренцията слага фалшиви оценки и лоши отзиви, за да ги свали на долу и да ги дискредитира. И обратно, има фирми-измамници, които са пълни с положителни отзиви от тях самите, техни близки и познати.

Четете внимателно, търсете траурна агенция която стои с името и лицето си, зад това което прави.

При пристигането на служителите се уверете, че специализирания автомобил с който идват е брандиран с логото на същата фирма.

Вече сме 2022г и нивото на услугите е на съвсем друго ниво. Всичко вече е мобилно, и създадено да служи за удобство на клиента. Не е нужно да ходите до стационарен офис на фирмата, често както и ние предлагаме, гъвкаво обслужване, чрез което не е нужно в такъв труден момент да напускате дома си. Целият избор от каталози и документация, могат да бъдат на ваше разположение още при посещенеето на траурната агенция.

Всички поръчани от Вас траурни стоки, и аксесоари, документация и некролози могат да бъдат доставени до Вас.

Какво трябва са знаем и какво не?

Работата на една траурна агенция е тясно спецеализирана. Ние боравим с множество документи, терминология, и компетентно обслужване, свързано с лекари, слежба ГРАО, ЕСГРАОН, общинска и гробищна администрация и др. Цялата логистика по транспортирането и съхранението на покойника, изваждането на всички документи, организирането на цялото събитие, кординиранито с църкви, или изкопаването на гробното място при нужда, ако е извън градските гробищни паркове.Всичко това е част от траурните услуги, и не е нужно да се обременявате с излишна специфична информация , свързана със събитието. Вашата задача е да решите какво и кога искате да се случи. А как ще се случи е вече наша грижа. На траурната агенция.

Кога трябва да получите документите?

Кои всъщност са документите ,които трябва да получите, и кога зависи от естеството и обстоятелствата около кончината на вашия близък. Ако смърта е настъпила в дома, трябва да ви бъдат предоставени копие от съобщението за смърт, копие и оригинал на смърттия акт, както и копие от ЛК та покойника. Както е известно тя се унищожава, и на нейно място служба ГРАО издава смъртния акт. Обикновено документацията се дават на близките веднага след края на събитието, но при нужда може да бъде предоставена и по-рано. Същото важи и когато ваш близък е починал в болница или хоспис.

Внимание! При свалянето от етаж, или изнасянето от дома до катафалката, ако служителите на отзовалата се траурна агенция Ви поискат пари на ръка за това, най-често е ясен сигнал че сте попаднали на некоректно обслужване. Всичко по транспортирането, организирането и церемонията трябва да е ясно описано и да сте запознати с него. Това не са хамали, които сте намерили на улицата за да ви свалят пианото от 5 ет.

Всяка агенция за траурни услуги ли работи коректно?
Естествено, че НЕ! Както във всеки един бранш, особено в България, и тук преобладава количеството за сметка на качеството. Единици,са тези фирми, които работят за името си, за реномето си.

Tel