Денонощна траурна агенция – Погребение Варна, Погребална агенция Варна, Денонощна Траурна агенция Мемориал, топ цени!
 

Денонощна траурна агенция

от

Ние сме готови да се отзовем по всяко време при тези, които имат нужда. Смъртта на близък човек е важна причина, една денонощна траурна агенция да осъзнава отговорността, която носи. Всеки, който изгубил свои близки знае какво е да получи подкрепа когато отсреща му отвърнат с компетентност, човешко отношение и професионализъм.

Какво означава професионална компетентност, когато говорим за денонощни траурни услуги? На първо място е бързина и адекватност по телефона. Често хората са объркани, имат нужда от бърз съвет, дори и успокоение. Особено важно е кое е най-подходящо за близките в този момент, и какво предстои.

Добър съвет към клиентите е, да бъдат внимателни и да преценяват правилно кой е отсреща. Важен момент е, човекът да се представи- коя траурна агенция е! Така ще избегнете възможността, да попаднете на измамник и да може в последствие да се представи за всяка една траурна агенция.

На второ място е важно кой е човек с който говорите. Ако е дежурен служител на някоя от погребалните агенции, често може да обещае неща, които не е в състояние да изпълни, и после да останете разочаровани.

Трето – питайте след колко време ще пристигане траурната агенция, и отговори какво предстои да се случи. Ако нещо Ви звучи нелогично, значи вероятно това не е подходящата погребална фирма. Просто се свържете с друга. Как да изберем правилната траурна агенция? Фирми за траурни услуги има много. Важно е, не се обаждайте на първата която ви попадне, или на тези които ви излизат спонсорирано.

Това най-често са фирми които разчитат, да направят поредния удар, и повече да не повторите услугата им. След Вас идва ред на следващите. Не разчитайте и на оценката която Гугъл ви показва, базирана на отзивите на клиенти. Това е субективен критерии, който се създава в конкурентна среда. Има лоялни фирми, на които конкуренцията слага фалшиви оценки и лоши отзиви, за да ги свали на долу и да ги дискредитира. И обратно, има фирми-измамници, които са пълни с положителни отзиви от тях самите, техни близки и познати. Търсете фирма за траурни услуги която стои с името и лицето си.

При пристигането на траурната агенция, се уверете ,че специализирания автомобил с който идва е брандиран с логото на същата фирма. Вече сме 2022г и нивото на услугите е на съвсем друго ниво. Всичко вече е мобилно, и често създадено да служи за удобство на клиента. Не е нужно да ходите до офис на фирмата.Ние предлагаме гъвкаво обслужване, чрез което не е нужно в такъв труден момент да напускате дома си.

Целият избор от каталози и документация, могат да бъдат на ваше разположение още при посещението на траурната агенция. Всички траурни стоки, аксесоари, документация и некролози могат да бъдат доставени на място.. Какво трябва са знаем и какво не? В общи линии траурните услуги са тясно специализирани. Ние работим с документи, терминология, и многопластово организиране свързано с лекари, служба ГРАО, ЕСГРАОН, общинска и гробищна администрация и др.

Цялото транспортиране и съхранението на покойника, изваждането на всички документи, организирането на цялото събитие, координирането с църква, или изкопаването на гробното място при нужда.Всичко това е част от траурните услуги, и не е нужно да се обременявате с излишна специфична информация , свързана със събитието. Вашата задача е да се концентрирате, и да решите какво и кога искате да се случи. А как ще се случи е вече наша грижа!

Кога трябва да получите документите? Кои всъщност са документите ,които трябва да получите, и кога зависи от естеството и обстоятелствата около кончината на вашия близък. Ако смъртта е настъпила в дома, трябва да ви бъдат предоставени копие от съобщението за смърт, копие и оригинал на смъртния акт, както и копие от ЛК та покойника. Оригиналната ЛК се унищожава, и на нейно място служба ГРАО издава смъртния акт. Обикновено документацията се дават на близките веднага след края на събитието, но при нужда може да бъде предоставена и по-рано. Същото важи и когато ваш близък е починал в болница или хоспис.

Внимание! При свалянето от етаж, или изнасянето от дома до катафалката, ако служителите на траурна агенция Ви поискат пари на ръка за това, най-често е ясен сигнал че сте попаднали на некоректно обслужване. Всичко по троанспортирането, организирането и церемонията трябва да е ясно описано и да сте запознати с него. Това не са хамали, които сте намерили на улицата за да ви свалят пианото от 7 ет. Всяка траурна агенция ли работи коректно? Естествено, че НЕ! Както във всеки един бранш, особено в България, и тук има голям процент некоректни фирми, измамници Търсете легитимна коректна и стояща зад името си траурна агенция. Всяка една такава траурна агенция, ще ви обслужи с ясни условия, коректно отношение и внимание.

Ние от траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ, държим на своите клиенти като на наши приятели.

Tel