Гробно място на централни гробища! – Погребение Варна, Погребална агенция Варна, Денонощна Траурна агенция Мемориал, топ цени!
 

Гробно място на централни гробища!

от

Често когато настъпи трудния момент да изгубим свой близък, започваме да търсим отговорите на трудните въпроси: как, по какъв начин и къде да изпратим починалия?
За повечето хора вече е ясно,че пред нас вариантите са два:
Погребение или кремация!
С други думи гробно място или урна. Тук ще обърнем внимание на първият вариант.

Закупуване на гробно място на централни гробища!

За варненци вече не е тайна, огромния проблем с новите гробни места. Те са на привършване, а в някой гробищни паркове вече ги и няма. Разбира се най-доброто решение и като удобство и като вложение си остава гробно място на централни гробища.

Какво се предлага като варианти?

На централни гробища отдавна се продат само гробници. С други думи ако решите да закупите нов гроб, гам ще ви предложат единствено семейна гробница, срещусумата от 3400лв, и 30лв разрешение за строеж. Последното ще ви е нужно когато дойде ред да сложите паметник. До тук разбрахме,че обикновен единичен гроб на централни гробища Варна няма. Семейната гробница, сама по себе си е стандартно гробно място,но на две нива. Това позволява непосредствено след първото погребение,при тужда де се извърши вгоро. Нещо което при обикновеното гробно място може да се случи чак след осмата година.

Tel