Погребална агенция – Погребение Варна, Погребална агенция Варна, Денонощна Траурна агенция Мемориал, топ цени!
 

Погребална агенция

Ние от ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ВАРНА МЕМОРИАЛ  предлагаме цялостно обслужване, присъствие и високо професионално и лично отношение към нашите клиенти и услуги!

 

ДЕНОНОЩНО ОБСЛУЖВАНЕ:   ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ВАРНА МЕМОРИАЛ, предлага деноноюно посещение на адрес, лекар, хладилна камера, бързо и коректно организиране на траурното събитие от начало до край! БЕЗПЛАТНА луксозна катафалка, внимание и уважение към всеки детайл! Ниски цени, и почтено отношение!

 

КРЕМАЦИЯ:  Услугата КРЕМАЦИЯ навлиза все повече поради проблема с новите гробни места на територията на град Варна! Ние предлагаме цялотно обслужване, присъствие, церемония и изпащане на вашия близък! Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ гарантира коректност, ниски цени и отлично обслужване до самият край. Урната ще ви бъде лично дотавена до вашта врата, с всички прилежащи документи и сертификат за идентичност!

Всяка консултация с нас е напълно безплатна!

 

ПОГРЕБЕНИЕ:  ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ВАРНА МЕМОРИАЛ извършва погребения в стар наследствен гроб и в новопридобит в зависимост от вашите нужди, във всички гробищни паркове. Пълна организация, лекар, хладилна камера! Ние работим с всички църкви, гробищни паркове, храмове и институции! Уреждането, запазването за ред, ден и час на събитието, както и луксозната катафалка са напълно БЕЗПЛАТНИ за нашите клиенти!

Всяка консултация с нас е напълно безплатна!

 

ТРАНСПОРТ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАН АВТОМОБИЛ: Ако се нуждаете от транспорт до всяка точка на страната, НИЕ можем да ви го усигорим! Бързо, на добра цена ще се погрижим за ваш починал близък, или роднина, когато имате нужда от катафалка на триторията на РБългария!

 

УРНОПОЛАГАНЕ: Полагане на урна в семеен гроб, във всеки един гробищен парк. Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ, бързо с или без цялостна организация извършва и организира урнополагания!

 

ПАНИХИДА:  Ние извършваме и оганизираме за упокой, панихиди, помени, и траурни събития за всеки повод, ден , месец или година от загубата на вашият близък!

 

ГРОБНО МЯСТО:    Ние от ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ВАРНА МЕМОРИАЛ издирвме за Вас стари гробни места, проверка на документи, състояние и наследници! Уреждаме нови гробни места,в случай на смърт, запазваме ред , ден и час за церемония, при загуба на ваш близък! Ако имате стар наследствен гроб, ние ще проверим състоянието му, и ако има нужда ще се погрижим да е във вид годен за изкопаване! Нашите услуги и посредничество са напълно безплатни за нашите клиенти!

Всяка консултация с нас е напълно безплатна!

 

ПАМЕТНИЦИ И НАДГРОБНИ ПЛОЧИ:  СПЕСТЕТЕ си търсенето на майстори и фирми за изработка на надгробна плоча или паметник! Ние работим с всички проверени и доказани фирми в областа! Вашите нужди и предпочитания, ще бъдат внимателно изслушани, и ние ще ви предложим най-кратки срокове и подходящ майстор, който ще изработи желаният от вас паметник!

 

ПОЧИСТВАНЕ ПОДДРЪЖКА И ЗАРАВНЯВАНЕ НА ГРОБ: Отново ние ще се погрижим бързо и коректно на добра цена, да бъде почистен, заравнен или регулярно поддържан вашият семеен гроб, без значение в кой гробищен се намира! Бързо и лесно е да се свържите с НАС! Ние имаме грижата за всичко останало!

 

Tel